Alle evenementen

Wij bieden je graag een overzicht van alle evenementen op ons vakgebied. Klik op de titel van een evenement voor meer informatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

weekend met George Goginashvili

8 september 2023 @ 08:00 - 10 september 2023 @ 17:00

WORKSHOP/SEMINAR WEEKEND

❗❗❗ DE WORKSHOP IS IN HET ENGELS❗❗❗

Een super leerzaam weekend met George Goginashvili ( voormalig Captain van het Oekraiense trimteam, oprichter van G-Point en eigenaar van zijn trimacademie in Duitsland)

Hij leert je dit weekend de basis, waar je de rest van je trim carrière profijt van zult hebben! Dit 3-daagse weekend zal voor vele leerlingen maar ook zeker voor professionals van onschatbare waarde zijn als je struggelt met je schaartechniek, je houding, je finishing of je ronde vormen. Ongeacht welk ras je wilt trimmen, je basis moet goed zijn om het perfecte eind resultaat te krijgen! De basis, dat leer je dit weekend, zelfs voor de doorgewinterde trimmer kan dit een eye opener zijn!

Op vrijdag 8 september 2023

seminar en workshop scharen en knip techniek! ‘s Morgens alle uitleg over de scharen en de juiste techniek, ‘s middags wordt het geleerde middels een “workshop” op oefenmateriaal in de praktijk gebracht. Dus wil je je kniptechniek, je houding, je finishing of je problemen aanpakken dan mag je dit zeker niet missen!!! Voor leerlingen en professionals!

Kosten voor gehele dag € 265,- inclusief. oefen materiaal, lunch, deelname certificaat. Maximaal aantal deelnemers: 10

Op zaterdag 9 september

Deze dag staat in het teken van ronde vormen, hoe maak je die, waar let je op, wat zijn de valkuilen, hoe houd je je schaar enz. Na de uitleg zul je dit gaan oefenen op een modeldog hoofdje, onder leiding en het toeziend oog van George. Deze workshop is alleen te volgen als je de vrijdag ook hebt gevolgd en het max. aantal deelnemers: 10. (er staan er al 6 op de wachtlijst…) de kosten zijn €285,- incl. oefen materiaal, lunch, deelname certificaat.

Zondag 10 september

De zondag is Seminar Sunday

George zal al het geleerde van de voorgaande 2 dagen demonstreren op 2 verschillende rassen. Stap voor stap legt hij nogmaals uit wat hij doet, en vertaald zijn uitleg naar zijn prachtige knipwerk. Omdat je zelf niet hoeft te knippen kun je nogmaals uitgebreid aantekeningen en foto’s maken! Deze dag is voor iedereen toegankelijk.

De kosten voor deze dag zijn € 145,- incl. lunch, deelname certificaat.

Alle dagen zullen starten om 10.00 uur, en er is GEEN EINDTIJD!!! We stoppen pas als iedereen alles snapt en je een antwoord hebt op al je vragen!

Bij deelname aan het hele weekend geld een korting van €50,-

Alle dagen zullen starten om 10.00 uur

Gegevens

Begin:
8 september 2023 @ 08:00
Einde:
10 september 2023 @ 17:00
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Renate Kersing
Telefoon
+49 170 3539813
E-mail
info@ahc-hundesalon.com

Locatie

Wamel Magisch Schaartje
Sterkenburg 15
Wamel, 6659 AM Nederland
+ Google Maps

sponsors

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,-