Vragen of opmerkingen?

Lees eerst de antwoorden op veel gestelde vragen hieronder voordat je contact met ons opneemt.

Hoe registreer ik mijzelf op het ledengedeelte?

Als jij een jaarabonnement afsluit, krijg je direct toegang tot het ledengedeelte. Hiervoor hoef je niets extra’s te doen.

Waar kan ik mijn factuur vinden?

Je vindt jouw factuur/facturen in het menu ‘mijn account‘ onder ‘bestellingen’. Daar kun je aan de rechterkant kiezen om jouw factuur te downloaden.

Waar kan ik mijn abonnement opzeggen?

Wij kunnen het ons niet voorstellen maar het kan gebeuren dat jij jouw abonnement op wilt zeggen. Je doet dit door in het menu ‘mijn account‘ jouw abonnement op te zoeken (subscriptions = abonnementen) en te kiezen voor ‘cancel’ (wij werken hard aan een Nederlandse vertaling maar dit betekent ‘opzeggen’). Opzeggen geeft geen recht op restitutie van reeds betaald abonnementsgeld en gaat in na afloop van het lopende jaar. De automatische incasso wordt dan ook opgezegd tenzij deze al in verwerking is.

Kan ik tussentijds mijn rekeningnummer wijzigen?

Een abonnement gaat via automatische incasso waarbij je de eerste keer via iDeal betaalt. Tussentijds is het niet mogelijk jouw rekeningnummer te wijzigen. Wij hebben hier namelijk jouw akkoord voor nodig. Dat akkoord geef je door zelf jouw abonnement af te sluiten met het gewenste rekeningnummer.
Is jouw rekening gedurende het jaar veranderd, zeg dan jouw abonnement op. Je ontvangt sowieso tot en met het einde van jouw abonnementsjaar de vakbladen thuis. En je blijft toegang houden tot het ledengedeelte. Je kunt aan het einde van de abonnementsperiode opnieuw het abonnement afsluiten met het nieuwe rekeningnummer. Ben je niet zeker wanneer jouw abonnementsperiode afloopt? Check dan jouw bankrekening waar je de betaling op terugvindt.

Waar kan ik mijn adres wijzigen?

Je kunt jouw adres zelf wijzigen, daarvoor heb je onze hulp niet nodig. Je doet dit door in het menu ‘mijn account‘ in het linkermenu te kiezen voor ‘adressen’. Daar kun je de wijzigingen aanbrengen. Deze wijzigingen worden vanaf dat moment doorgevoerd. Je kunt dus geen adres wijzigen van facturen uit het verleden.

Ik wil bestellen maar de winkel herkent mijn wachtwoord niet

Er kunnen twee redenen zijn waarom je niet in kunt loggen in de winkel:

  1. Jij hebt nog nooit eerder iets gekocht in de winkel. Het systeem kent jouw e-mailadres niet.
    In dit geval maak jij jouw bestelling compleet waardoor jouw gegevens bewaard worden voor een volgende bestelling. Je hoeft dus niet eerst in te loggen voordat je iets bestelt.
  2. Jij bent jouw wachtwoord vergeten.
    In dat geval kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Dat gaat automatisch. Je kunt ons niet vragen een nieuw wachtwoord te sturen of jouw wachtwoord op te zoeken; dat kunnen wij niet. Het systeem schermt deze wachtwoorden ook voor ons af. In de praktijk komt het nogal eens voor dat iemand een nieuw wachtwoord aanvraagt terwijl hij nog nooit eerder een bestelling heeft gedaan. Het systeem kan dan dus geen wachtwoord versturen.

LET OP: jouw inloggegevens voor de winkel zijn NIET hetzelfde als voor het ledengedeelte.

Ik wil bestellen maar de winkel zegt dat ik al een account heb

Om te kunnen bestellen in de winkel hoef je niet eerst in te loggen. Dat kan wel onder ‘mijn account’ maar hoeft niet. Als jij nooit eerder iets besteld hebt, krijg je vanzelf bij het afrekenscherm de optie om in te loggen als terugkerende klant of jouw factuurgegevens in te vullen.

Je kunt niet twee accounts hebben op hetzelfde e-mailadres dus als je niet zeker weet of het systeem jou kent en je vult opnieuw al jouw gegevens in, dan krijg je de melding dat jij een terugkerende klant bent en moet inloggen.

Toch Een andere vraag?

Vul dan onderstaand formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Vragen vooraf*

sponsors

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,-