Alle evenementen

Wij bieden je graag een overzicht van alle evenementen op ons vakgebied. Klik op de titel van een evenement voor meer informatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HKI Trimcafé Engelse cocker Spaniel

26 juni @ 10:00 - 16:00

Het Huisdier Kennis Instituut organiseert regelmatig trimcafé-dagen voor cursisten en gediplomeerde trimmers die meer over een bepaald ras (of een techniek) willen leren. Deze dagen staan onder begeleiding van de echte specialisten en vinden plaats in ons leslokaal in het midden van het land (Bunnik bij Utrecht). Uiteraard ook een geweldige extra training voor het praktijkexamen.

Op deze dagen kunt u deelnemen met een eigen hond of alleen kijken. Indien u onder uw klanten het betreffende ras/techniek met vachtproblemen heeft, is het misschien leerzaam deze hond(en) (ook) mee te nemen naar deze trimdag. Cursisten van het HKI ontvangen voor hun aanwezigheid een studiepunt. De prijs is inclusief koffie/thee en lunch.

In het ochtendprogramma zal de specialist van die dag een demonstratie verzorgen. In de middag mogen de deelnemers, onder begeleiding van de specialist, hun meegenomen honden trimmen. Cursisten die deelnemen ontvangen aan het einde van de dag een Certificaat van Deelname.

Specialist: Natasja Timmermans

Natasja heeft zich in de loop van de jaren zeker gespecialiseerd in de Engelse Cocker Spaniels. Aan de hand van een demonstratie en begeleiding bij de deelnemers met een eigen hond, leert ze de cursisten alle handelingen bij dit ras.

 

.

 

Kosten deelnemen: € 135,00
Alleen kijken en luisteren: € 95,00

 

Gegevens

Datum:
26 juni
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://huisdierkennis.nl/inschrijven

Organisator

HKI
Telefoon
030 6567200
E-mail

Locatie

HKI – Bunnik
Regulierensingel 13
Bunnik, Nederland
+ Google Maps

sponsors

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,-