Alle evenementen

Wij bieden je graag een overzicht van alle evenementen op ons vakgebied. Klik op de titel van een evenement voor meer informatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop trimteckniek

3 februari @ 10:00 - 15:00

door; Anja van Bakel en Kim van Gompel-Hoeks, samen ruim 50 jaar ervaring in het vak.

Waarmee kunnen wij je helpen, wil je beter en sneller leren wassen, blazen en föhnen?

Of ga je voor verbetering van je techniek? Wil je bijv sneller, makkelijker en met minder belasting van je lijf leren plukken of knippen wil je je schaartechnieken eens onder de loep nemen of heb je altijd zo’n gedoe met een scheerhond netjes te krijgen met of zonder opzetkammen. Of betere materiaal keuze.
Dan is deze workshop wat voor jou. Wij merken dat er veel trimmers kampen met lichamelijke klachten en dat dit voor een groot deel te maken heeft met onjuiste techniek, gebruik van materiaal en niet ergonomisch of slim werken. Dus ben jij een beginnende trimmer die goed wil starten of juist een gevorderde trimmer die merkt dat er wat dingen verbeterd kunnen worden. Schrijf je dan in! Vermeld even wat je graag onder de loep wil nemen. Zorg voor een passende hond en dan gaan wij aan de gang met je!

Let op! Dit is puur een workshop om je technieken te verbeteren, we gaan niet tot in de details in op verbetering en kennis van een ras. Daar zijn namelijk geweldige specialisatie workshops voor.

Gegevens

Datum:
3 februari
Tijd:
10:00 - 15:00
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Son en Breugel
Son en Breugel, Nederland

Organisator

Anja van Bakel
E-mail
info@vanity-fair.nl

sponsors

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,-