Alle evenementen

Wij bieden je graag een overzicht van alle evenementen op ons vakgebied. Klik op de titel van een evenement voor meer informatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HKI workshop gedrag van honden op de trimtafel

11 november @ 09:30 - 15:30

Met ingang van juni 2024 wordt de Vakopleiding Hondentrimmen van het Huisdier Kennis Instituut uitgebreid met een extra lesdag die geheel in het teken staat van het Gedrag van de hond. Hoe kun je tekenen van agressie en angst herkennen en hoe ga je hier mee om bij de vachtbehandeling op de trimtafel?

Deze extra lesdag willen we ook, middels een workshop, aanbieden aan iedereen die daar interesse in heeft. Deze workshop wordt gegeven door een expert op het gebied van werken met agressieve honden, namelijk onze eigen dierenarts en docent anatomie, Lenny Jelsma.

Lenny: als dierenarts behandel ik in de dagelijkse praktijk veel honden met gedragsproblemen (vaak op doorverwijzing van collega’s). Daarnaast maak ik als dierenarts onderdeel uit van D.I.T.. Dit staat voor Dog behaviour Intervention Team (zie website) waar ik samen met gedragsbiologen en zeer ervaren hondentrainers, eigenaren van zogenaamde hoogrisico-honden help, daar waar sprake is van bijtincidenten. Tevens verzorg ik trainingen aan dierenartsen en -assistenten over gedragsherkenning.

Gegevens

Datum:
11 november
Tijd:
09:30 - 15:30
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

HKI
Telefoon
030 6567200
E-mail

Locatie

HKI – Bunnik
Regulierensingel 13
Bunnik, Nederland
+ Google Maps

sponsors

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,-