Alle evenementen

Wij bieden je graag een overzicht van alle evenementen op ons vakgebied. Klik op de titel van een evenement voor meer informatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DIAMEX INVITATIONALTOURNAMENT OF CHAMPIONS

21 april @ 13:00 - 17:00


De opvolger van het Oster Invitational Tournament is geboren.

Op zondagmiddag 21 april 2024 zal er wederom een Invitational Tournament of Champions zijn. Laboratoire Diamex en MilanGroom International tekenen voor dit prestigieuze evenement waarbij trimmers op uitnodiging deel kunnen nemen. Het invitational Tournament zal onderdeel zijn van de internationale wedstrijd in België Master Groomer. Het is een prachtig evenement, een eer voor elke uitgenodigde trimmer. Een ervaring op zich en een fijn gevoel om daarbij te mogen zijn.

Er is een maximum van 30 deelnemers die door Umberto Lehman, organisator van dit evenement, uitkiest uit de kampioensklasse op basis van plaatsingen in de afgelopen tijd. Elke uitgenodigde krijgt een trimshirt, wat het nog wat magischer maakt, iedereen staat in het shirt van de sponsor met het doel om bij de zes finalisten te kunnen eindigen. De winnaar van de wedstrijd ontvangt 1500 euro en mag het volgende jaar in de jury plaatsnemen.
De nummer twee ontvangt 750 euro. Het is maar één keer mogelijk om dit evenement te winnen. De jury zal dit jaar
bestaan uit Sue Zecco, Colin Taylor en Umberto neemt als eerst de plaats in van de winnaar als jurylid. Voor bezoekers is dit hét moment om 30 toptrimmers aan het werk te zien die hun sporen al verdiend hebben in de wedstrijdring.
Een evenement om zeker niet te missen. Laboratoire Diamex en Diamex Master Groomer zal jullie allen graag verwelkomen.

Gegevens

Datum:
21 april
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Tags:
,

Locaties

Rue de Jemeppe 40
ANS, 4431 België
België

sponsors

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,-