Alle evenementen

Wij bieden je graag een overzicht van alle evenementen op ons vakgebied. Klik op de titel van een evenement voor meer informatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Aeres trimmersdag

8 februari @ 15:00 - 20:00

Trimmersevenement met Costin Stoica en Cheryl Howard!

Aeres training Centre organiseert in samenwerking met Training Centre by Ilse een kleinschalig trimmersevent voor alle stageverleners van de opleiding tot hondentrimmer en alle geïnteresseerde hondentrimmers die kennis willen maken met Aeres.

Costin Stoica en Cheryl Howard Hondentrimmen

In het bijzonder hebben wij Costin Stoica en Cheryl Howard uitgenodigd. Twee zeer getalenteerde collega’s die zowel een trimsalon runnen als opleiden. Daarnaast hebben ze zich beide bewezen op verschillende trimwedstrijden waar ze de nodige prijzen hebben gewonnen. Met de kers op de taart werden ze in 2022, met het Engelse team, wereldkampioen. 
Er zijn standhouders aanwezig die zich graag aan u voorstellen, Online Dog Grooming en Bellis dogstore. Deze standhouders zijn er om informatie te geven en met verkoop van trimartikelen. Wahl is erbij en geeft informatie over hun tondeuses. Kommer Biopharm is ook te vinden op ons informatieplein voor meer informatie over o.a. Aesculap Trim materiaal, onderhoudsvragen, verzorging en/of reparatie van tondeuses. Je kan je materialen meebrengen om in te leveren voor één van de genoemde diensten.

sponsors

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,-